Foodservice Speeddate Event

Datum: 
20 Sep 2022 - 12:00

Voor het derde jaar op rij organiseert Foodservice Alliance het FOODSERVICE SPEEDDATE EVENT. Op dinsdagnamiddag 20 september nodigt Foodservice Alliance hun leden tussen 12-18h uit voor dit uniek online networking event. Dit GRATIS event voor leden van het kennisnetwerk is bedoeld om alle schakels van de foodservice keten met elkaar in contact te brengen. De ledenlijst wordt dan nog aangevuld met grossiers en formules die nog niet aangesloten zijn bij het kennisnetwerk. Zo kunnen ook zij eens proeven van het diverse en rijke kennisnetwerk.

 

Aan de hand van een extern online platform zullen alle deelnemers elkaar kunnen ontmoeten. Voorafgaand maakt elke deelnemer een kort profiel aan (5 min) met daarin wie hij/zij is, wat ze aanbieden en wat ze zoeken op dit online event. Een week voor het event openen we dan de digitale poort, waarop deelnemers elkaar zullen zien en kunnen uitnodigen voor een kort videogesprek van 15 minuten. Ook emailadressen kunnen vlot worden uitgewisseld indien geen beschikbaar slot wordt gevonden.  Foodservice Alliance slaagde er de voorbije 2 jaar telkens zo’n 700 meetings te organiseren tussen foodservice spelers!!

 

Voor wie is dit event?

 

  • Voor aankopers, facility managers, category managers van grossiers en formules die op zoek zijn naar softwaretools, hardware en equipment, verpakking, ingrediënten, halffabrikaten en afgewerkte producten in food & drinks of nieuwe leveranciers of route-to-markets.
  • Voor Business developpers en KAM’s van grossiers en fabrikanten die op zoek zijn naar co-creaties, nieuwe route-to-markets, nieuwe klanten in fast casual, quick service, petrol & on the go, (event)catering, universiteiten en hogescholen, familierestaurants, retail, …

 

Waarom Deelnemen?

 

  • Gedurende 1 namiddag ontmoet u beslissers met wie u in gesprek kan gaan
  • De 1-op-1 gesprekken duren 15 minuten en volgen elkaar automatisch op. ‘Over tijd’ gaan kan niet.
  • U geeft makkelijk zelf aan wanneer u die namiddag beschikbaar bent tussen 12-18h.
  • U hoeft zich niet te verplaatsen, want alles verloopt digitaal.
  • U kiest zelf met wie u in gesprek gaat.
  • Nadien krijgt u een lijst van uw gesprekspartners
  • Kortom, uw tijd wordt heel efficiënt gebruikt!

 

Getuigenissen van deelnemers:

 

  • “Ik had totaal geen ervaring met speeddating. Via deze tool kan je op voorhand zelf selecteren wie je wil spreken en blijft het bovendien persoonlijk. Dit is een waanzinnig efficiënt event; to the point, doelgericht en met mogelijk opvolging nadien.”

Frederik Goossens, Poule & Poulette

 

Hoe kan ik deelnemen?

 

Dit kan simpelweg door een mailtje te sturen naar om@foodservicealliance.be . Let wel, fabrikanten hebben een gelimiteerd aantal plaatsen! Dit geldt niet voor grossiers en formules.

TAGS

0 Comments