Channel Safari VEGAN & VEGGIE
EXTRA SESSIE
De wereld van veggie & vegan krijgt steeds meer aandacht. Almaar meer consumenten passen hun lifestyle en consumptiepatroon aan omwille van diverse redenen. Ook fabrikanten en formules spelen hier lustig op in. Elke vlees- of zuivelfabrikant heeft wel een plantaardig alternatief in het assortiment. Maar hoe hard gaat dit segment eigenlijk binnen foodservice? Is dit werkelijk booming business of wordt het vooral overschat?
Foodservice Alliance zocht het voor u uit en neemt u mee op Channel Safari in hartje Brussel. Naast eigen onderzoek, laten we ook EVA VZW (Etisch Vegetarisch Alternatief) aan het woord met hun jarenlang opgebouwde expertise. Starten doen we met een kort plenaire sessie, waarna we enkele veggie & vegan concepten zullen bezoeken. Dit allemaal in Brussel centrum, waar we eerst het verhaal van Yoghurt Barn zullen aanhoren. Dit Nederlands concept is gestart als zuivelconcept met alternatieven, maar maakte recent de volledige ommeslag richting plantaardig.
Datum
Eerste sessie: Donderdag 19 mei - UITVERKOCHT
Extra sessie: Donderdag 15 september
Tijd
Ontvangst om 09u30
Einde om 14u00
Locatie
Brussel Centrum
0 Comments