CHANNEL SAFARI CONVENIENCE & PETROLSHOPS

Datum: 
27 Mar 2019 - 09:00

CHANNEL SAFARI CONVENIENCE & PETROLSHOPS

De evolutie van het convenience kanaal liet de afgelopen periode een echte blitsprestatie zien. De voorbode van een nakende explosie van deze markt? Experts zeggen van wel! De markt ontwikkelt zich immers aan een ongezien tempo en de switch van grote retailmagazijnen naar kleine proximity stores lijkt onomkeerbaar. Binnen die relatief jonge proximity markt zijn vele gedaanten zichtbaar. De ene al succesvoller dan andere. Mengvormen die bewegen op de dunne grens tussen retail en horeca presteren bovengemiddeld goed. Maar hoe werkt dat dan? En hoe moet de petrolshop van de toekomst daarin mee surfen? Stevenen we af op een totaal ander petrolshoplandschap?

De Nederlandse markt is voor de onze op dat vlak een voorloper. De ideale plaats dus om aan een marktverkenning te doen!

Neem deel aan deze CHANNEL SAFARI CONVENIENCE & PETROLSHOP!

Stap aan boord van een luxe VIP autocar en ontdek de nieuwste trends op vlak van petrolshopping vandaag al in Nederland!

 

DATUM

Woensdag 27 maart 2019

Opstappen te Antwerpen om 9:00u

(aan het Astridplein in Antwerpen - nabij Centraal Station)

Terug in Antwerpen rond 17.30u

Deze sessie is enkel toegankelijk voor leden
van het kennisnetwerk van Foodservice Alliance.

 

LOCATIE

Voor deze Channel Safari wordt een luxe VIP autocar ingezet die de groep leidt langs verschillende convenience stores en petrolshops in Nederland. Tijdens de reis worden discussies gevoerd over de toekomst van de convenience markt en wordt er op meerdere plaatsen halt gehouden voor een bezoek ‘behind the scenes’.

 

SPREKERS

Deze Channel Safari zal worden begeleid door het management team van DE HAAN. De Haan is een vooraanstaande organisatie die petrolshops en sites beheert over heel Nederland. De organisatie is vooral ook trendsetter met haar formule Tony’s Street Food.

Daarnaast zal Ulrich Knieling de safari mee afsluiten. Ulrich was in het verleden actief in het management van Lekkerland in Duitsland en Nederland en is vandaag een veelgevraagd expert op vlak van category management en formulebeheer van convenience stores.

Dankzij deze experten zal deze channel safari bol staan van unieke content en inspiratie!

 

Opgelet! Max 20 deelnemers

 

Eventbrite - Channel Safari CONVENIENCE & PETROLSHOPS<
TAGS

0 Comments