CHANNEL EXPERIENCE SAFARI – CATERING OF THE FUTURE

Datum: 
20 Apr 2023 - 09:00

Op donderdag 20 april trekt FSA onder leiding van CEO’s van de Belgische cateraars de grens over. Bezoek samen met hen inspirerende cateringlocaties in Amsterdam

 

De cateringwereld is bezig aan een ingrijpende gedaanteverandering. 

 

De hybride werknemer heeft het bedrijfsrestaurant in een versneld tempo doen evolueren. Digitalisering, retail, smart fridges, delivery, social wellness at work, … Het zijn begrippen die steeds meer de toon van vernieuwing aangeven in de kantine. 

 

Kritische denkers durven dan al eens (terecht) aangeven dat die noviteiten nog niet echt de ‘massa’ uitmaken in de cateringwereld. Dat klopt! Maar innovatie komt niet met vloedgolven, maar eerder druppelsgewijs. 

 

Dat neemt niet weg, dat we ons goed moeten voorbereiden. En op tijd vooruitkijken vanuit welke richting de veranderingen komen. 

 

Om verder vooruit te kijken, trekt FSA naar Amsterdam, waar een aantal vooruitstrevende cateringlocaties hun deuren zullen openen. We trekken naar toonaangevende bedrijven en instellingen op de Amsterdamse Zuidas, zoals Google, AkzoNobel, ABN Amro, de Vrije Universiteit, VU Medisch Centrum en het Europees Geneesmiddelen Agentschap. Hier worden werknemers voorzien van faciliteiten die zonder meer als vooruitstrevend kunnen worden beschouwd.

 

We worden verwelkomd door het management van cateraars als bv. de Vermaat Groep

 

Vanuit België reist het management mee van de cateraars Compass Group, Sodexo, Aramark en Belgocatering. 

 

Een ideale studiereis om kennis te maken met de toekomst én te netwerken met interessante beslissers uit de Belgische cateringmarkt! 

 

Voor Info & Tickets klik HIER

 

TAGS

0 Comments