19/03

Voorjaarscongres TRENDS IN FOOD & FOODSERVICE

Net zoals het Nationaal Foodservice Congres een vaste waarde is geworden voor iedere beslisser in de Belgische foodservicemarkt, verdient het voorjaarscongres ook ieder jaar haar vaste plaats in de agenda.

We zijn te gast bij Tavola, de toonaangevende vakbeurs voor foodprofessionals met een passie voor premium food & drinks.

Tijdens dit congres zoomen we in op de actuele trends op vlak van producten en concepten.

Uiteraard met heel veel aandacht voor start-ups en innovators die mee de unieke ‘couleur’ bepalen van onze markt.

Het voorjaarscongres is net als het Nationaal Foodservice Congres van FSA bijzonder populair. De plaatsen zijn bijzonder gegeerd.

Zorg dat u op tijd uw plaats reserveert.


Leden van het kennisnetwerk van FSA kunnen gratis deelnemen (inclusief in hun lidmaatschapspakket).

TICKETS:
  • LEDEN: tickets voor bedrijven die lid zijn van FSA zijn inbegrepen in het lidmaatschap
  • NIET-LEDEN: 795 euro per persoon (ex BTW en kosten)
 

Datum en tijd

Locatie

Over dit evenement